مقالات

واردات قطعات الکترونیک از اروپا

واردات قطعات الکترونیکی

قطعات الکترونیک یکی از مهم‌ترین ابزارهایی هستند که برای تهیه و تولید اکثر لوازم الکترونیکی از آن‌ها استفاده می‌شود. در کشور ما نیز کمبود یک سری از این قطعات الکترونیکی بسیار احساس می‌شود. البته این سؤال پیش می‌آید که چرا در کشور تولید قطعات الکترونیکی پایین است؟ زیرا در حال حاضر در برخی از بخش‌های شرکت‌های تولیدی لوازم الکترونیک، توان ساخت و تولید بعضی از قطعات الکترونیک وجود ندارد. پس بهترین گزینه واردات قطعات الکترونیک از تعدادی از کشورهاست. لازم به ذکر است واردات قطعات الکترونیکی از اروپا یکی از مهم‌ترین نیازهای شرکت‌های داخلی می باشد. وجود تحریم‌های بسیار زیاد هم شرایط واردات قطعات الکترونیکی از اروپا و دیگر کشورها را سخت کرده است. در حال حاضر خرید قطعات الکترونیک به یکی از حوزه‌های مهم تبدیل شده و برای این کار تجربه و تخصص زیادی نیاز است. این موضوع راه را برای سودجویان و دلالان بازار قطعات الکترونیکی بسیار پر سود کرده است. چرا که در این بازارها فروشندگان اجناس مشابه را به اسم اصل و اورجینال به دست خریداران می‌رسانند، به‌طوری‌که به‌راحتی نمی‌توانند قطعات الکترونیکی اصل را از غیر اصل تشخیص دهند. این اتفاق سبب می‌شود تا به‌جای خرید از بازار سیاه قطعات الکترونیکی به فکر واردات قطعات الکترونیکی از اروپا باشید به‌شرط آن که شرایط واردات قطعات الکترونیک از اروپا و همین‌طور سفارش و نحوه واردات قطعات الکترونیک از اروپا را بدانید. در این مقاله سعی داریم که تمام نکات لازم جهت واردات عمده قطعات الکترونیکی از اروپا را برایتان توضیح دهیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

نحوه واردات قطعات الکترونیکی از اروپا

سفارش واردات قطعات الکترونیکی از اروپا

قبل از انجام هر کاری باید بدانید که واردات قطعات الکترونیک در این شرایط تحریم در کشور کمک بسیار زیادی برای تولیدکنندگان لوازم الکترونیک محسوب می‌شود؛ زیرا واردات قطعات الکترونیک از اروپا سبب ادامه فعالیت‌ها در بسیاری از شرکت‌های متقاضی خواهد بود و همین‌طور به علت کمبود این قطعات، پروژه پرسودی برای واردکنندگان خواهد شد. همان‌طور که قبلاً گفته شد در این کار دلالان زیادی دخیل هستند که در برخی از زمان‌ها سبب افزایش نرخ محصولات و همچنین دیرتر رسید محموله‌ها به دست خریداران می‌شوند؛ بنابراین در هنگام ثبت سفارش خود جهت واردات قطعات الکترونیک باید نکاتی مهم را مدنظر داشته باشید. نکاتی شامل:

  • سابقه شرکت
  • قیمت واردات قطعات
  • و همین‌طور زمان تحویل واردکننده قطعات الکترونیک قبل از ثبت سفارش
  • دریافت سندی به‌عنوان مجوز از وزارت بازگانی که نشان می‌دهد واردات شما کاملاً قانونی بوده و تحت نظارت این سازمان صورت می‌گیرد.
  • تهیه یک لیست از تعداد قطعات الکترونیک موردنیاز
  • استعلام قیمت از تأمین‌کنندگان معتبر در سراسر اروپا در زمینه خرید و فروش قطعات الکترونیکی (این مورد بسیار ازاین‌جهت بسیار پراهمیت است که شما در حین گرفتن استعلام باید به میزان هزینه‌های بار و گمرک که چه مقدار پرداخت شود نیز توجه داشته باشید تا بفهمید که واردات این قطعات برایتان تا چه میزان هزینه و سود زیان به همراه دارد.)
  • دریافت مشاوره اقتصادی جهت بهترین انتخاب برای خرید و واردات قطعات الکترونیک از اروپا (بهتر است قطعاتی را خریداری کنید که در بازار لوازم الکترونیک برایتان سودآوری بیشتری داشته باشد)
  • سفارش و خرید قطعات الکترونیکی از شرکت‌های معتبر در اروپا
  • داشتن گارانتی و تضمین سلامتی محصولات از فروشندگان و همین‌طور شرکت‌های واسطه جهت واردات قطعات الکترونیکی

در انتها با انجام درست تمامی این موارد شما می توانید با خیال آسوده به خرید و واردات قطعات الکترونیک از اروپا بپردازید.

واردات قطعه الکترونیک از اروپا

همچنین بخوانید: قطعات الکترونیکی خاص را از کجا تامین کنیم

نحوه واردات قطعات الکترونیکی از اروپا

هزینه استفاده شده جهت انجام سفارش و خرید قطعات الکترونیکی از اروپا سبب می‌شود تا از مرجوع شدن یا به مدت طولانی در گمرک‌ ماندن جلوگیری شود. از همین رو باید قبل از سفارش به عدم ممنوعیت قطعات و تمام قوانین مربوط به واردات قطعات الکترونیک آگاهی کامل داشته باشید. تنها در این صورت است امکان خارج‌کردن محموله از گمرک را به شما می‌دهند. برای ترخیص کالا از گمرک باید مراحل زیر طی شود:

  • ثبت اظهارنامه وارداتی از طریق سامانه گمرکی
  • احراز هویت صاحب کالا یا شرکت موردنظر
  • کنترل و تعیین ارزش قیمت قطعات
  • دریافت مجوزهای لازم
  • و در آخر پرداخت هزینه‌های گمرکی

باید بدانید که اگر قرار باشد مستقیماً به خود شرکت‌های خارجی سفارش داده و خرید کنید مراحل بسیار طولانی و پیچیده‌ای را مجبورید پشت سر بگذارید. در ضمن وجود تحریم‌ها هم خود عاملی است که سبب می‌شود به‌جای واردات به‌صورت شخصی بتوانید از شرکت‌های وارداتی معتبر استفاده کنید؛ لذا با وجود شرکت‌های وارداتی، دیگر نگران واسطه‌هایی که مسیر را طولانی‌تر و زمان‌برتر می‌کنند هم نیستید. در این صورت خرید مستقیم از طریق شرکت‌های وارداتی گزینه‌ای بسیار مناسب و مطمئن در نحوه واردات قطعات الکترونیک از اروپا است.

واردات لوازم الکترونیکی از اروپا

تعرفه واردات قطعات الکترونیک از اروپا

هزینه واردات قطعات الکترونیکی از اروپا به عوامل مختلفی بستگی دارد و تخمین ثابتی برای آن نمی‌توان در نظر گرفت؛ اما بااین‌وجود هزینه‌های ثابتی وجود دارد که به هزینه بسته‌بندی و ارسال قطعات الکترونیکی، هزینه حمل‌ونقل و دیگر هزینه‌ها منوط می‌شود. از دیگر هزینه‌هایی که باید در مورد آن بدانید هزینه‌های مربوط به گمرک و ترخیص کالا است. این هزینه را تعرفه گمرکی می‌نامند به معنای دریافت عوارض و مالیات که به علت‌های مختلفی مثل حمایت‌های مالی از کالا وارداتی یا صادراتی دولت بودجه‌ای دریافت می‌کند. از دیگر تعرفه‌ها، تعرفه ارزشی است؛ یعنی تعرفه واردات قطعات الکترونیکی بر اساس ارزشی که دارد دریافت می‌شود.

همچنین بخوانید: چه قطعات الکترونیکی کمیاب هستند

جمع‌بندی

در این مطالب سعی کرده‌ایم اطلاعات کاملی در مورد واردات قطعات الکترونیک از اروپا و همچنین نحوه واردات قطعات الکترونیک از اروپا را در اختیارتان قرار دهیم. واردات قطعات الکترونیکی از اروپا کاری بسیار سخت و دارای حساسیتی بالاست. علت آن هم نیاز بالای شرکت‌های داخلی برای پیشرفت و تکنولوژی است که با داشتن قطعات الکترونیکی مناسب ممکن می‌شود. پس اگر قصد واردات قطعات الکترونیک از اروپا در ایران را دارید بهتر است این کار را به یک شرکت معتبر وارداتی بسپارید. شرکتی که تمام مسئولیت قطعات الکترونیکی موردنظر شما را قبول کند و پاسخ‌گوی خوبی برایتان باشد.

 

5/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه در “واردات قطعات الکترونیک از اروپا

  1. رسولی گفت:

    سلام
    واردات فوری هم دارید در کوتاه ترین زمان ممکن؟؟
    زمان تقریبی واردات از اتریش به ایران چقد است؟

  2. رسولی گفت:

    سلام
    واردات فوری هم دارید در کوتاه ترین زمان ممکن؟؟
    زمان تقریبی واردات از اتریش به ایران چقد است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.